Ενημερώθηκε: 06 Ιουλίου 2023
   
 
 
 

ART

Έρευνα - Καινοτομία

Πελάτες
 
 
 
ART - Applications
Εργαλεία λογισμικού
για αυτοματοποίηση εργασιών μέσα στο
AutoCAD και αντίστοιχες εφαρμογές. Απευθύνονται στη διεθνή αγορά.
 
 
 

 

ART (ARchitectural Technology)

ART LTD - Εταιρία Αρχιτεκτονικών Εφαρμογών

Κεντρικά Γραφεία: Πλ. Βικτωρίας 7, 104 34 Αθήνα.
Α.Φ.Μ.: 095662299, ΔΟΥ: Δ' Αθηνών
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 084697102000

Τηλ. Κέντρο: 210-8228-568
Ιστοσελίδες: www.art-cad.gr,  www.cadware.gr www.autokenak.gr

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως και Παρασκευή, 8:30 - 17:00

Έτος ίδρυσης ART: 1988

Ιδρυτικά Μέλη:
Παναγιώτης Χατζηιωάννου, αρχιτέκτων
Χρυσούλα Μουστάκα, αρχιτέκτων
 
 

Δραστηριότητες:

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς της ανάπτυξης και διάθεσης τεχνικού λογισμικού CAD για αρχιτεκτονικό, ενεργειακό και τοπογραφικό σχεδιασμό, αλλά και στην παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης και υποστήριξης των ανωτέρω.

Από το 1988, αναπτύσσει το αρχιτεκτονικό πρόγραμμα CADware και από το 2002 το πρόγραμμα οργάνωσης Δόμησης και Διαγράμματος Κάλυψης, AutoΔόμηση. Επίσης το πρόγραμμα ενεργειακών μελετών και επιθεωρήσεων AutoKENAK από το 2012.
Από το 1991 διαθέτει το AutoCAD του οίκου Autodesk. Από το 2005 διαθέτει εκτυπωτικές λύσεις με τους Plotters Canon.

Τέλος η ART είναι επίσημο μέλος του δικτύου Autodesk Developers Network (ADN).

Προϊόντα άλλων εταιρειών:


Canon:
 

Η ART προσφέρει εκτυπωτικές λύσεις μεγάλου μεγέθους με τη σειρά των πρωτοποριακών plotters CAD/GIS της Canon. Διαθέτει επίσης τους μεγάλους εκτυπωτές γραφικών τεχνών της ίδιας εταιρείας.Autodesk:


Το πλέον διαδεδομένο σχεδιαστικό πρόγραμμα στον κόσμο, το AutoCAD, διατίθεται και υποστηρίζεται από την ART που έχει τη μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση χρηστών AutoCAD στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει και άλλα προϊόντα της Autodesk που θα βρείτε στον
Κατάλογο Προϊόντων
της Ιστοσελίδας της ART.

Προϊόντα που αναπτύσσει η ART:

CADware:

ελληνικό αρχιτεκτονικό πρόγραμμα που λειτουργεί σε περιβάλλον AutoCAD. Ένα ολοκληρωμένο αρχιτεκτονικό εργαλείο, ειδικά φτιαγμένο για τις ανάγκες των Ελλήνων μηχανικών που αντιμετωπίζει με μεγάλη ευκολία την σχεδίαση σε 2D, 3D, φωτορεαλισμό (visualization), κίνηση (animation), τοπογραφικές εντολές και προμετρήσεις. Όλο το περιβάλλον εργασίας και οι οδηγίες χρήσης είναι στην ελληνική γλώσσα.

AutoKENAK:
λειτουργώντας μέσα στο AutoCAD, προσφέρει την εκπόνηση Ενεργειακών Μελετών και Επιθεωρήσεων οποιουδήποτε έργου. Όλο το περιβάλλον του προγράμματος και οι οδηγίες είναι στην Ελληνική γλώσσα.

AutoΔόμηση:
πρόγραμμα οργάνωσης της Δόμησης και δημιουργίας του Διαγράμματος Δόμησης. Ακολουθώντας απλά βήματα ο μηχανικός κάνει όλους τους ελέγχους ΝΟΚ και δημιουργεί αυτόματα το Διάγραμμα Δόμησης, δηλαδή τα σχέδια, τα υπομνήματά του και τη σχηματική τομή του ιδεατού στερεού. Τόσο το πρόγραμμα όσο και οι οδηγίες χρήσης είναι στην ελληνική γλώσσα.

 

Υπηρεσίες:

Εκτός από την ανάπτυξη και διάθεση λογισμικού, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, Κατασκευαστές κλπ, εστιάζοντας στους τομείς:

Συμβούλου Μηχανοργάνωσης σε θέματα CAD
Εκπαίδευσης – Επιμόρφωσης
Υποστήριξης του λογισμικού
Υπηρεσίες σχεδίασης αρχιτεκτονικών θεμάτων
Υπηρεσίες φωτορεαλιστικής απεικόνισης έργων μεγάλης κλίμακας (rendering, visualization)
Υπηρεσίες εκτύπωσης γραμμικού σχεδίου (plotting services) και φωτορεαλιστικού σχεδίου (έγχρωμης αφίσας) εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.


Για το κάθε είδος υπηρεσίας υπάρχει οργανωμένο τμήμα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ασχολείται με την ανάλυση των ιδιαιτεροτήτων της κάθε εργασίας εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση του κάθε επαγγελματία πελάτη. Η ART παρέχει τις παραπάνω υπηρεσίες για περισσότερα από 17 χρόνια και έχει δώσει λύσεις σε χιλιάδες αρχιτέκτονες, μηχανικούς και κατασκευαστές σε όλη την Ελλάδα.